Connect with us

Cześć, wpisz czego szukasz.

PS4

Mortal Kombat 11 – zobaczcie zwiastun zamkniętej bety

Beta pojawi się jeszcze w tym miesiącu

mortal kombat 11 personagens

Warner Bros. Interactive Entertainment i NetherRealm Studios udostępnili najnowszy zwiastun Mortal Kombat 11,  który na tapetę bierze nadchodzącą zamkniętą betę produkcji.

Aby uzyskać dostęp do zamkniętej bety Mortal Kombat 11, musicie zakupić grę w pre-orderze. Pełna lista ram czasowych bety w różnych regionach:

  • Ameryka: 27 marca, 8:00 PT – 31 marca, 23:59 PT
  • Wielka Brytania: 27 marca, 15:00 GTM – 1 kwietnia, 7:59 GTM
  • Europa i Środkowy Wschód: 27 marca, 16:00 CET – 1 kwietnia, 8:59 CET
  • Azja i Oceania: 28 marca, 2:00 AEDT – 1 kwietnia, 17:59 AEDT

Mortal Kombat 11 zadebiutuje na komputerach osobistych z systemem Windows oraz konsolach PlayStation 4Xbox One i Nintendo Switch już 23 kwietnia. Zwiastun z fragmentami rozgrywki znajdziecie pod tym linkiem. Jeśli jesteście ciekawi jak będzie wyglądał Scorpion, kliknijcie tutaj.

Najnowszy zwiastun

Kliknij, by skomentować

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Advertisement

Zobacz także...

PUBLICYSTYKA

Jeśli już zdążyliście wyjąć pochodnie, naostrzyć kołki i pożyczyć od dziadka widły, to stop! Nie szturmujcie siedziby redakcji, bo mnie tam nie ma. Musicie...

RECENZJE GIER

Bloober Team tuż po przewinięciu się napisów końcowych The Medium informuje, iż jest to ich największy i najambitniejszy projekt, w który włożyli całe swoje...

RECENZJE GIER

Nie minął jeszcze styczeń, a już dostaliśmy pretendenta do tytułu jednej z najciekawszych produkcji 2021 roku. Klasycznie, ów tytuł stworzyło dość małe studio z...

PC

Mówi się, że codziennie ukazuje się dziesiątki nowych gier. Przy takim ułatwieniu w publikowaniu, jakim jest Steam, jest to fizycznie niemożliwe, by sprawdzić je...

Advertisement