Connect with us

Cześć, wpisz czego szukasz.

PS4

Mortal Kombat 11 – znamy ramy czasowe zamkniętej bety

Będziecie mieli okazję zagrać w najbardziej brutalną bijatykę 2019 roku już w tym miesiącu

Znamy już ramy czasowe zamkniętej bety Mortal Kombat 11. Jak ogłosił wydawca, Warner Bros. Interactive Entertainment, oraz deweloper, studio NetherRealm, testy na konsolach PlayStation 4 i Xbox One rozpoczną się 27 marca i będą trwały do 1 kwietnia.

Aby uzyskać dostęp do zamkniętej bety Mortal Kombat 11, musicie zakupić grę w pre-orderze. Pełna lista ram czasowych bety w różnych regionach:

  • Ameryka: 27 marca, 8:00 PT – 31 marca, 23:59 PT
  • Wielka Brytania: 27 marca, 15:00 GTM – 1 kwietnia, 7:59 GTM
  • Europa i Środkowy Wschód: 27 marca, 16:00 CET – 1 kwietnia, 8:59 CET
  • Azja i Oceania: 28 marca, 2:00 AEDT – 1 kwietnia, 17:59 AEDT

Mortal Kombat 11 zadebiutuje na komputerach osobistych z systemem Windows oraz konsolach PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch już 23 kwietnia. Zwiastun z fragmentami rozgrywki znajdziecie pod tym linkiem. Jeśli jesteście ciekawi jak będzie wyglądał Scorpion, kliknijcie tutaj.

Mortal Kombat 11 – zwiastun produkcji

Kliknij, by skomentować

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zobacz także...

QUIZY

Jeśli odpowiecie prawidłowo na 15 pytań, możecie być z siebie zadowoleni.

QUIZY

Dla naszych czytelników przygotowaliśmy kolejny quiz. Tym razem sprawdzamy czy znacie wszystkie bohaterki z gry Wiedźmin 3: Dziki Gon. Mamy dla Was 16 screenów...

QUIZY

W dzisiejszym quizie sprawdzimy waszą wiedzę na temat konsoli Xbox 360. Przekonajcie się czy rzeczywiście należycie do teamu zielonych. Mam dla Was 17 pytań, w których...

QUIZY

Święta za pasem, niby już zima, a śniegu ni ma – a do tego na dworze niemal wiosenna temperatura. Na szczęście, gracze by poczuć prawdziwy...

Advertisement